Клаудия Сентинела е само на 25 години от Хърватия, но

...
Клаудия Сентинела е само на 25 години от Хърватия, но
Коментари Харесай

Скандална моделка от Хърватия заяви: "Мъжете ме обожават, искат откачени сексуални неща от мен"

Клаудия Сентинела е единствено на 25 години от Хърватия, само че към този момент има сериозен опит зад тила си. Става въпрос за опит в доставянето на полови удоволствия във виртуалното пространство, а не от работа в офис. Тя е следващата OnlyFans звезда, която обаче се разграничава малко повече от другите. 

Клаудия твърди, че е по-различна, тъй като е малко обилна и изцяло натурална. " Обожавам да съм секси и да развличам хората. Мъжете ме харесват и ми вършат непрекъснато похвали. Искат даже да се срещаме онлайн ", споделя палавата Клаудия, която от време на време пита мъжете дали би трябвало да си направи някакви корекции, само че всички отговаряли, че не било нужно. 

Виж още: Тиктокърка разкри, че е суингърка, а признанията ѝ са супер забавни

" Имам извивки, които мъжете харесват, а на тях им подхожда, че съм натурална и нямам усъвършенствания по себе си.  Мъжете харесват естествени дами ", споделя още Клаудия, която няма никакви козметични или пластични корекции. Мацката попада след едни от най-търсените в пратформата за шерване, като извършва съвсем всички стремежи на почитателите си.

Еротичните фотоси със секси долни дрехи са единствено част от наличието, което предлага. Голите фрагменти са наложителни, само че също обича да прави разнообразни неща със секс играчки. " Мъжете доста обичат да ги назовавам по име, да им извършвам всякакви стремежи ", споделя Клаудия, която разкри, че някои имат откачени стремежи и култове.

Виж още: Мартина Юрукова с го сподели: Колкото по-големи са, толкоз повече те зяпат!

Някои от клиентите ѝ желаят да я гледат по какъв начин върви до тоалетната по друга потребност, само че Клаудия изрично отхвърля да извърши сходни стремежи. " Виждам се повече като еротична, а не като порно звезда ", споделя тя и не се срами от работата си.

Изображение: https://www.facebook.com/claudiasentinella 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР