Клаудиу Кешеру изрази задоволство след спечелните три точки срещу Ботев

...
Клаудиу Кешеру изрази задоволство след спечелните три точки срещу Ботев
Коментари Харесай

Кешеру: Видя се, че Лудогорец е голям отбор

Клаудиу Кешеру изрази удовлетворение след спечелните три точки против Ботев Пловдив и непокътнатото първо място в шампионата. Румънецът вкара първия гол за триумфа с 2:0 в Коматево и бе определен за Играч на мача.

Кешеру показа още, че има вяра, че отборът му ще успее да надделее над Черно море в последния кръг и ще завоюва осма поредна купа в България.

„ Сега беше моментът да се види, че Лудогорец е огромен тим. Когато е мъчно се виждат хората, които имат темперамент. Днес спечелихме с темперамент и предпочитание. Сега би трябвало да си свършим работата в последния мач. Винаги споделям, че един нападател е подвластен от останалите”, разяснява Кешеру.

Румънецът не бе отбелязвал в пет следващи срещи, само че прекъсна тази серия точно в днешния мач.

„ Ако нападател вкарва гол, то трявба да балгодари на другите хора. Когато не играем добре е мъчно да вкарваш гол. Ако не вкарваш би трябвало да правиш други неша, които не се виждат от останалите на терена. В нашия тим всички можем да вкарваме. Всички играчи могат да имат по пет гола”, сподели още той.

„ Лудогорец има темперамент. Продължава борбата за купата, няма по какъв начин свърш по различен метод шампионата. Играем вкъщи. Този мач през днешния ден беше най-трудният. Спечелихме го и в този момент играем у дома. Черно море играе доста друго у дома и на открито. Черно море е един добър тим, който може да направи проблем на всички. Тук обаче става въпрос не за футбол, а за темперамент. Трябва да вкараме един гол и да и да заключим врататите си и да спечелим титлата”, приключи Клаудиу Кешеру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР