Класирането на ЦСКА напред в Лига Европа съвсем не е

...
Класирането на ЦСКА напред в Лига Европа съвсем не е
Коментари Харесай

Мауридес: Никога не съм играл пред такава публика

Класирането на ЦСКА напред в Лига Европа напълно не е несъмнено, макар солидния задатък от три гола, счита новото попълнение на отбора Мауридес. Нападателят зае мястото на Фернандо Каранга и се регистрира с два гола в първите си два мача за " алените ".
ЦСКА разпердушини " Адмира " за 9 минути (ГАЛЕРИЯ) Класическа преднина преди реванша в Австрия
Успехът на ЦСКА в реванша против " Адмира Вакер " зависи главно от психическата настройка на футболистите в българския отбор.

" Както ние им вкарахме три гола тук, по този начин може да стане и противоположното там. Трябва да сме стъпили крепко на земята, да си вършим работата, както я свършихме вкъщи и да бъдем съсредоточени от самото начало, с цел да можем да преодолеем този кръг ", сподели нападателят.

За приключението " България " Мауридес не получава цялостна поддръжка от фамилията си. Така всичко стартира с едно заричане към най-близкия човек.

" Когато пристигнах тук дадох обещание на моята брачна половинка, че този сезон ще бъде най-хубавият в моята кариера. В началото тя се опасяваше да дойдем. Живеехме в Лисабон и смяташе, че там е по-спокойно, само че видях почитателите и й споделих, че за такава аудитория не съм играл в никакъв случай и желая да дойда тук. "

" Основната ми цел е да стана първенец с ЦСКА и в случай че би трябвало, ще пролея кръв за моя тим. ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР