Класиралият се за участие на Евро 2020 тим на направи

...
Класиралият се за участие на Евро 2020 тим на направи
Коментари Харесай

Нов успех доближи Северна Македония до поредната цел

Класиралият се за присъединяване на Евро 2020 отбор на направи значима крачка към още една своя цел - промоция в Лигата на нациите. Днес съседите ни надделяха с 2:1 в Скопие в предпоследната си среща от Група 2 на Дивизия “С”. Така те имат огромен късмет да продължат в по-горната дивизия, само че това зависи и от останалите мачове, тъй като и също имат шансове.

Македонците бяха без огромната си звезда, който беше освободен от лагера на отбора, с цел да си почине. Точно ветеранът донесе триумфа с 1:0 над Грузия в плейофа за място на еврофиналите. Днес тимът разполагаше единствено с четирима полеви футболисти на пейката, като всички те се появиха в игра.

Домакините имаха изявено преимущество против естонците и в 29-ата Иван Тричковски вкара за 1:0. Гостите обаче изравниха в 52-ата с доста хубаво осъществяване на Рауно Сапинен, който завъртя топката в далечния ъгъл.

Северна Македония стигна до второто победно попадение след отлична асистенция на от Наполи. В 68-ата той центрира към резервата Влатко Стояновски, който беше прецизен за 2:1.

Естония е на дъното в групата със единствено 2 точки и ще се бори в баражите за оставане в дивизията. Лига на нациите 5 кръг, неделя 15 ноември  Северна Македония 2:1краен резулат  Естония
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР