Класиката се обновява: Subaru Outback дебютира на 8 май 2021 г.

...
Класиката се обновява: Subaru Outback дебютира
на 8 май 2021 г.
Коментари Харесай

Subaru Outback: идва шестото поколение

Класиката се обновява: Subaru Outback дебютира на 8 май 2021 година в следващото, към този момент шесто поколение на модела. За първи път, обаче този SUV е основан на световна платформа на Subaru. Според производителя той предлага по-изчистен дизайн с повече пространство, комфорт и набор от нови съставки на системата за сигурност.

В допълнение към "нормалния " модел, Subaru предлага и разновидността Outback Exclusive Cross, по-офроуд вид с по-спортен и по-як дизайн. Задвижването е поверено на познатия „ боксер “ мотор в комбинация с безстепенна трансмисия CVT и постоянно задвижване на всички колела.

2,5-литровият, бензинов мотор е с максимална мощ от 124 кВт/169 к.с. и предлага оптимален въртящ миг от 252 Нютонметъра. Предполага се че тази комбинация ще би трябвало да предложи по-директна реакция в новия модел, особено в по-ниския диапазон на скоростите.

В допълнение към новите материали и пет различни тапицерии на седалките, съобразени с линиите на оборудването, интериорът предлага кокпит със значително по-малко бутони за управление. „ Централният контролен елемент към този момент е 11,6-инчов, сходен на таблет сензорен екран, който може да се използва за контролиране на климатика в допълнение към функционалностите за навигация и инфотейнмънт “, споделят от Subaru.

Разширяването на съоръжение за безопасност включва, наред с други неща, система за спешно прекъсване, предупреждението за овакантяване на лентата, за наблюдаване на слепи места, както и предизвестие за напречно движение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР