Класическите куестове в момента се намират в състояние на клинична

...
Класическите куестове в момента се намират в състояние на клинична
Коментари Харесай

Cyan подготвя проект, свързан с Myst



Класическите куестове сега се намират в положение на клинична гибел, само че формалното известие от Cyan може да подейства като електрошок за този род. Компанията приготвя план, обвързван с паметното заглавие Myst. В сряда в Twitter акаунта на компанията започнаха да се появяват известия в обичайния жанр на Myst. Едно от тях гласеше: " Може би краят към момента не е написан... ".

Съобщението беше последвано от изображение на Myst Island книга със залепена записка и цифрата 25. По-запознатите от вас най-вероятно се досещат, че става дума за 25 годишнината на Myst. Повече елементи към този момент няма, за жалост. Най-очевидната догадка е, че Cyan приготвят следващия Remaster на остаряла игра от поредицата - множеството типичен заглавия от тази линия не вървят изключително устойчиво на модерните машини, тъй че ъпдейт с малко добавено наличие и може би нов край, звучи изцяло разумно.

Друга доктрина допуска, че става дума за ремастерирани версии на Myst III и IV, които не могат да се намерят легално от години. Да се надяваме, че скоро Cyan ще издигнат още завесата и куестовете ще изживеят втора младост.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР