Класическата детска книга Тайната градина на Франсис Ходжсън Бърнет ще

...
Класическата детска книга Тайната градина на Франсис Ходжсън Бърнет ще
Коментари Харесай

Видео: "Тайната градина" оживява наново на екрана с Колин Фърт

Класическата детска книга " Тайната градина " на Франсис Ходжсън Бърнет ще оживее отначало на екрана във филм с присъединяване на Колин Фърт, Джули Уолтърс и Дикси Игърикс в ролята на Мери Ленъкс, която открива мистериозната магическа градина. Онлайн бе оповестен и първият тийзър филмов откъс към него.

Историята споделя за 10-годишното момиче Ленъкс, родено в Индия в фамилията на богати британци, което е изпратено назад в Англия, с цел да живее с чичо си Арчибалд Крейвън в неговото отдалечено имение в дълбините на Йоркшир. Там тя стартира да разкрива доста от фамилните секрети, изключително откакто се среща със своя посърнал братовчед Колин, който стои обособен в едно от крилата на замъка. Двамата съумяват да си оказват помощ взаимно благодарение на откритието на чудодейна загадка градина, скрита в основите на имението Мисълтуейт.

Режисьор на новата акомодация е Марк Мъндън, а продуценти са Дейвид Хейман, работил по филмовата поредност за Хари Потър, дружно с Роузи Алисън (двете елементи на " Падингтън " ). Филмът се популяризира от Studiocanal и се чака да излезе напролет на 2020 година.

Една от известните екранизации на книгата отпреди е на Агнешка Холанд от 1993 година, която получава номинация за премиите БАФТА.

Колин Фърт пък взе участие за повторно в акомодация на книгата. Първият е през 1987 година, където играе ролята на порасналия Колин Крейвън.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР