Класация на Международната федерация на звукозаписната индустрия обяви саундтрака към

...
Класация на Международната федерация на звукозаписната индустрия обяви саундтрака към
Коментари Харесай

Най-великият шоумен стана най-продавания албум в света за 2018 година

Класация на Международната федерация на звукозаписната промишленост разгласи саундтрака към "Най-великият шоумен " за най-добре продавания албум за 2018 година в международен мащаб.

Макс Лузада, основен изпълнителен шеф на Recorded Music, разяснява че във времена с видимо безгранични световни благоприятни условия за разпространяване на музика е изцяло обикновено най-продаваният албум да опровергае стереотипните упования, изненадвайки промишлеността.

Саундракът бе публикуван паралелно с екранния дебют на кино лентата "Най-великият шоумен " на режисьора Майкъл Грейси. Той продължава да оглавява класациите допълнително от 60 страни и в iTunes. Водещият сингъл от албума "This Is Me " влезе в Топ 5 на Англия.

Почетните второ и трето място заемат албумите от май и август 2018 година на известната момчешка корейска тайфа BTS. В класацията на Международната федерация на звукозаписната промишленост участват още два кино саундтрака - тези на "Роди се звезда " и на "Mamma Mia! Отново дружно ".

Класацията на Международната федерация на звукозаписната промишленост показва годишно лист на най-продаваните музикални албуми в света.Основните два критерия за включването на даден албум в този лист е да бъде посочен многообещаващ източник, който потвърждава осъществените продажби, и да има продадени над 20 милиона копия. Списъкът включва всевъзможни типове албуми: студийни, компилации, най-хубавото, саундтраци, ремикс албуми и албуми, включващи повече от един реализатор.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР