Класация на Дийп кнолидж груп (Deep Knowledge Group -DKG) на

...
Класация на Дийп кнолидж груп (Deep Knowledge Group -DKG) на
Коментари Харесай

Deep Knowledge Group: България е сред страните с най-ниска защита от COVID-19 в Еврозоната

Класация на Дийп кнолидж груп (Deep Knowledge Group -DKG) на страните съгласно равнището на отбрана на жителите им COVID-19 подрежда България на 27-мо място от 33 страни в Еврозоната. Страните са разпределени в три групи, а страната ни попада измежду тези с най-ниска отбрана.
В доста страни хората се опасяват за живота си и икономическото си битие по време на рецесията COVID-19. Изследователският център разгласява единствено преди дни редица ранглисти по разнообразни индикатори за справяне с рецесията. За страдание страната ни не попада в множеството от тях, макар непрестарнното тръбене от страна на ръководещите, че всички взимат образец от нас.

Според упомената ранглиста на страните (на заглавната снимка) сега Германия е една от най-безопасните страни в света. Тя е най-сигурната и постоянна страна в Европа и даже вторият най-безопасен в света. Само Израел ръководи рецесията по-добре, съгласно различен разбор на DKG, който демонстрира 40-те страни, в които рецесията се ръководи най-добре. В тази ранглиста страната ни не участва.

.

България я няма, нито в класацията на страните чиито държавни управления са положили най-адекватни ограничения, нито в тази с използването на дейно лекуване. Германия е водеща и в класацията от 15 страни по приложениет от държавното управление ограничения, следвана от Съединени американски щати, Япония и Англия.

.

Припомняме, че министър Кирил Ананиев заяви през днешния ден, че съгласно информация на Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите все още България има най-ниска заболеваемост от COVID-19 в Европейски Съюз по индикатора инфектирани на 100 000 души. Ето и страните, които съгласно Deep Knowledge Group са първенци в лекуването на болестта.

.

Хубавата вест е, че България не е и измежду 20-те страни с най-голям риск сега. Най-опасно продължава да е в Италия, следвана от Съединени американски щати, Англия и Испания.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР