Клапата на новия, седми сезон на „Откраднат живот“, щракна рано

...
Клапата на новия, седми сезон на „Откраднат живот“, щракна рано
Коментари Харесай

Започнаха Снимките На Новия „откраднат Живот“, Снимат В Нова Болница

Клапата на новия, седми сезон на „Откраднат живот“, щракна рано тази заран, на Антоновден. Целият екип зад кадър и актьоркия състав се събраха преди дни на първа среща от началото на новата година. Продуцентът на хитовата докторско поредност Евтим Милошев предложения подчинените си в новата болница „Света Анастасия“, с цел да ги разведе из новите им кабинети и операционни зали.
 Днес бяха снимани първите подиуми от първите седем епизода, сюжетите на които актьорите получиха при започване на седмицата. „След като видях новата болница „Св. Анастасия“, мога да кажа, че предстоят големи промени и всички те са към по-добро. Нямаме самообладание, само че не се и постанова. Снимките започват“, съобщи екранният доктор Тасев, в чиято роля е любимецът на нежната част от зрителската публика – Наум Шопов, написа Пик. 
За началото на фотосите съумяха да се завърнат от следващото си задгранично странствуване други двама любимци на почитателите на сериала – Марта Вачкова и Владо Пенев. В първите дни на януари двамата отлетяха за Йордания и Израел, където посетиха Божи гроб и пустинята Вади Рум.

Иначе новата болница е наоколо до офиса на Нова телевизия, който е в региона на аерогара София. Тя бе издигната особено за плана от „Дрийм тийм“ – компанията на Милошев и Нова. „Света Анастасия“, с изключение на болница, занапред ще бъде един тип индустриална база – наш личен фон, който да служи и за другите ни продукции. Досега се разкъсвах сред 4 офиса – снимачната площадка, компанията ни за образни резултати и т.н… Всичко това изтощава. Затова в новата индустриална база събираме всичко в едно – офиси, фотоси, постропродукция, всичко… Така целият развой ще бъде доста по-улеснен“, призна наскоро Милошев пред изданието.

Припомняме, че „Откраднат живот“ изостави „Свети Кирил“, защото остарялата болница е благосъстоятелност на Киноцентъра, който пък има други проекти за нея.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР