Кланът Кардашиян ще се увеличи с още един член. 33-годишната

...
Кланът Кардашиян ще се увеличи с още един член. 33-годишната
Коментари Харесай

Клои Кардашиян е бременна от баскетболист

Кланът Кардашиян ще се усили с още един член. 33-годишната Клои Кардашиян е бременна, потвърдиха разнообразни източници пред E!News. Това ще бъде първото дете на 33-годишната Клои, която от много време приказва за желанието си да стане майка.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Sep 19, 2017 at 6:15pm PDT

Баща на бебето е приятелят й - баскетболистът от НБА Тристан Томпсън. Центърът на Кливланд Кавалиърс е с цели седем лета по-млад от Клои. Двамата са дружно от септември предходната година.

Медиите оттатък Океана оповестяват, че Клои е в третия месец на бремеността, само че двамата с Тристан към момента не знаят пола на бъдещото си дете.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 6, 2017 at 1:17pm PDT

Най-малката от сестрите Кардашиян бе омъжена за Ламар Одъм, а по-късно имаше връзка и с Джеймс Хардън. “Обичам спортисти”, призна преди време тя.

Клои и Ламар си споделиха “Да” през 2009 година след плевел едномесечен романс, а сватбата им беше излъчена онлайн в фамилното тв реалити. Впоследствие обаче връзките сред тях охладняха и през декември 2013 година Клоуи изиска бракоразвод. Делото обаче се забави поради струпване на редица неподписани от двамата документи, а през октомври 2015-а сестрата на Ким Кардашиян отдръпна молбата си за бракоразвод, откакто двукратният първенец в НБА бе открит в безсъзнание в коптор в щата Невада. Тогава в американските медии се появиха клюки, че Клои ще даде нов късмет на брака си, само че тя изрично отхвърли и разгласи, че е направила това, с цел да може да взима решения за лекуването му.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА КЛОИ КАРДАШЯН ВИЖТЕ ТУК!!!

 Клои Кардашян @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР