Кланът Холидей - в люта битка за наследството на Джони

...
Кланът Холидей - в люта битка за наследството на Джони
Коментари Харесай

Задава се грозна война за наследството на Джони Холидей

Кланът Холидей - в люта борба за наследството на Джони Холидей. Два месеца след неговата гибел, паметта му може да бъде опорочена. Причината се крие в решението на рок артиста да лиши от завещание биологичните си деца – Давид Холидей, от брака му със Силви Вартан, и Лаура Сме от съюза на Джони с Натали Бай, оповестява Нова телевизия. В наследството Джони показва като единствен правоприемник на благосъстоянието и артистичните си права своята последна брачна половинка Летисия. Нещо повече – при положение на преждевременна гибел на Летисия, положението ще стане владеене на Жад и Джой, които двойката осинови от Виетнам.

Скандалът избухна в понеделник, когато Лаура обществено съобщи, че ще оспори в съда наследството на татко си. Плътно до своята полусестра застана и Давид, който също ще търси правата си на правоприемник по правосъден път.

В Instagram Лаура разгласява обща фотография с Давид, която за малко събра близо 50 000 лайкове и подкрепящи мнения.

„ Бих предпочела тази история да остане единствено в фамилията, само че за жалост, в нашето семейство е така”, написа в своето известие Лаура, която разяснява решението на починалия си татко като „ смайващо и болезнено”.

Френското законодателство не разрешава отнемане от завещание на родни деца, само че наследството на Холидей е направено в Калифорния, където законите в тази посока са много по-гъвкави.

Изтъкнати френски юристи към този момент показаха мнение, че правосъдната борба на първородните деца на Холидей е авансово обречена.

Във Франция даже най-верните почитатели на Джони недоумяват по какъв начин е допустимо артистът да е взел сходно решение. Мнозина даже насочиха злостни обвинявания към Летисия, съгласно които последната жена на артиста е манипулирала мнението на брачна половинка си, възползвайки се от негово положение на уязвимост.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР