Кийгън Смит се оказа непреодолимо препятствие за Адриан Андреев и

...
Кийгън Смит се оказа непреодолимо препятствие за Адриан Андреев и
Коментари Харесай

Андреев се бори до последно, но остана на крачка от първи финал за сезона

Кийгън Смит се оказа непреодолимо затруднение за Адриан Андреев и по този начин серията на четвъртата ни ракета в американския град Бейкърсфийлд завърши. Световният номер 411 не съумя да се класира към заключителната фаза на Фючърс конкуренцията, а провалянето му стана факт в поредни сетове - 6:4 7:5.

От самото начало срещата се развиваше под диктовката на Смит. Андреев успяваше да удържи на натиска в откриващите геймове, само че не след дълго позволи пробив и изостана в резултата с 3:2. Местният представител не спря дотук, а отмъкна подаването на международния номер 411 още един път, с цел да затвърди водачеството си - 5:2. Макар да срещна известни усложнения, то Смит въпреки всичко откри метод да завърши сета в своя изгода и по този начин се приближи оптимално място във финала.

Неприятностите за Андреев продължиха и във втория сет. Още през цялото време българинът бе притиснат до ръба и отнов позволи да изостане с брейк за 3:4. Адриан откри метод да възвърне паритета в резултата незабавно и резервира равенството до 5:5, когато обаче Смит още веднъж впечатли на ретур и проби, с цел да може тъкмо 90 минути след края на срещата да се поздрави с крайния триумф.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР