Китайското правителство работи активно по подготовката на нови правила, които

...
Китайското правителство работи активно по подготовката на нови правила, които
Коментари Харесай

Китай работи активно за опростяване регистрацията на компании с чужд капитал

Китайското държавно управление работи интензивно по подготовката на нови правила, които ще улеснят регистрацията на компании с непознати капитали в страната. Мярката е част от оповестената от Пекин политика за привличане на повече вложения, заяви на конференция зам.-министърът на търговията Уан Шоууън. Той разясни, че от 30 юни регистрацията на компании с непознат капитал в Китай ще е безвъзмездна и ще става онлайн, като за задачата ще се попълня единствено една форма, оповестява bulgarian.cri.cn.

Новите правила за регистрация за регистрация на компании бяха въведени пилотно в Пекин. Данни на Министерството на търговията демонстрират, че с помощта на тази политика през първите четири месеца на актуалната година са били регистрирани с 95,4% повече компании с непознат капитал спрямо 2017 година, като в безспорни числа техният брой е бил 19 002.

На държавно съвещание по-рано този месец още веднъж бе доказана позицията на Пекин за опростяване и улеснение на процедурите за вписване на компании с непознат капитал, с цел да се спомага за търговията и вложенията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР