Китайският технологичен гигант AliBaba планира мащабна инвестиция за промотирането на

...
Китайският технологичен гигант AliBaba планира мащабна инвестиция за промотирането на
Коментари Харесай

AliExpress ще се рекламира по света със 100 хил. инфлуенсъра

Китайският софтуерен колос AliBaba възнамерява огромна инвестиция за промотирането на магазина си за онлайн търговия посредством 100 хиляди инфлуенсъра по целия свят, съобщи изданието TechCrunch.

Платформата AliExpress ще се популяризира посредством спонсорирано наличие в най-популярните обществени мрежи, измежду които YouTube, Фейсбук, Instagram и TikTok чрез интернет звезди, наложили се като водачи на мнение в избрани области и промишлености. Пазаруването след информиране за продукта точно от тях е постоянно употребен способ от потребителите, паралелно с инспекцията на ревюта под артикули и в търсачките.

AliBaba ще се насочи главно към инфлуенсърите, живеещи в Китай, които владеят минимум два езика. „ В Китай има множо задгранични студенти с положителен имидж и умеене за изява. Те имат еластичен вечерен график, по тази причина организациите ще се свържат с тях, ще ги обучат за водещи на стрийминг и вероятно ще подпишат с тях “, разяснява Мартин Уанг, началник на интервенциите по продажби в чужбина и съдействието за обществена търговия в корпорацията. Това, което работи на китайския пазар обаче, може да се схване друго в други страни, по тази причина този развой ще се следи прецизно.

Интернет магазинът AliExpress има над 180 млн. дейни консуматори годишно, като множеството продавачи в платформата са от Китай, а най-големи доходи бележи на съветския пазар.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР