Китайският производител на електрически автомобили Nio спечели наградата Plus X

...
Китайският производител на електрически автомобили Nio спечели наградата Plus X
Коментари Харесай

Nio ET7 с награда Plus X

Китайският производител на електрически коли Nio завоюва премията Plus X в три категории със своя ET7 - иновация, високо качество и дизайн. Nio беше номиниран от експертното жури на премиите Plus X, които отличават достижения в технологиите, спорта и метода на живот.

Седемте печата за качество на премията отличават продуктите в категориите нововъведения, високо качество, дизайн, лесна приложимост, функционалност, ергономичност и екология, и служат като управление и рекомендация за покупка на потребителите и търговците на дребно. Журито се състои от интернационален екип от профилирани редактори, дизайнери и специалисти в промишлеността, които се срещат няколко пъти годишно, с цел да гласоподават за най-хубавите артикули и технологии в своите промишлености.

Журито на Plus X Award номинира най-хубавите пет % от всички артикули, оценени за премията. Флагманският седан Nio ET7 убеди самостоятелното експертно жури в няколко аспекта тази година и беше награден с три от седемте печата за утвърждение Plus X Award.

„ Nio ET7 е крайъгълен камък в електрическата подвижност. Със своята новаторска технология, спиращ дъха дизайн и впечатляващ пробег, той слага нови стандарти за автомобилната промишленост. ET7 съчетава резистентност и разкош в едно неизмеримо транспортно средство, което предефинира бъдещето на подвижността. Поздравления за Nio за тази впечатляваща премия и чакаме с неспокойствие бъдещите разработки и нововъведения, които компанията ще вкара в промишлеността за електрически транспортни средства. “, споделят от журито.

„ Горди сме, че успяхме да впечатлим в три категории с Nio ET7 “ - сподели Ралф Кранц, общоприет управител на Nio Deutschland GmbH. - „ Печатът " Иновация " отличава артикули, които въплъщават най-новото равнище на техниката и по този метод оферират бъдеща сигурност посредством дълъг експлоатационен живот.

Печатът " Високо качество " се присъжда на тези артикули, които се разграничават от всеобщо създаваните артикули и са инвестиция в бъдещето с помощта на изключителното си качество. Печатът за дизайн се присъжда от Plus X Award, когато функционалността на даден артикул е съчетана с добре премислен дизайн.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР