Китайският производител Great Wall разработва премиум кросоувър в стил купе“.

...
Китайският производител Great Wall разработва премиум кросоувър в стил купе“.
Коментари Харесай

Great Wall ще предложи конкурент на BMW X4

Китайският производител Great Wall създава премиум кросоувър в жанр „ купе “. Автообилът ще бъде построен на платформата на модела WEY VV7 и след излизането си на пазара ще получи добавка GT Pro към името си. Новият модел е готвен за съперник на крос-купето BMW X4.
От компанията демонстрираха фотоси на кросоувъра и разкриха някои детайлности за него. Дължината на автомобила ще е 4774 мм при разстояние сред двете оси от 2950 мм. Широчината доближава 1931 мм, а височината – 1672 мм. Така крос-купето е с съвсем идентични размери като на новото BMW X4.


Машината с показател GT Pro ще получи нападателна аеродинамика, която вклюва разширени калници, по-големи брони и истински 20-цолови джанти. Интериорът на модела също е претърпял промени в съпоставяне със общоприетия WEY VV7, като включва мултифункционален волан, изцяло модифициран приборен панел и мултимедия с тъч-скрийн.
Крос-купето ще се предлага единствено с един мотор – 2,0-литров бензинов турбомотор, разрастващ мощ от 227 к.с. Той работи в композиция със 7-степенна роботизирана скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.


Great Wall WEY VV7 GT Pro получава и най-модерните системи за сигурност, измежду които попадат система за видеонаблюдение към колата, система за поддържане на лентата на придвижване, функционалност за спешно прекъсване, адаптивен круиз-контрол и други
Цените на автомобила ще бъдат оповестени при старта на продажбите, които ще стартират през април. Стандартният Great Wall WEY VV7 GT в базово равнище на съоръжение коства 27 600 $, а топ-версията се предлага за 29 600.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР