Китайският президент Си Цзинпин заяви днес, че е изключително важно

...
Китайският президент Си Цзинпин заяви днес, че е изключително важно
Коментари Харесай

Си Цзинпин призова да вземат спешни мерки за борба с новия коронавирус

Китайският президент Си Цзинпин съобщи през днешния ден, че е извънредно значимо да бъдат взети всички вероятни ограничения за битка с новия ковид, заразил 217 души в Китай , съобщи Асошиейтед прес.

Не бива да се подценяват случаите на новата коронавирусна пневмония в Ухан и на други места, уточни Си, заяви китайската държавна телевизия.

" Партийните комитети, локалните управляващи и съответните структури на всички равнища би трябвало да слагат преди всичко живота и здравето на хората ", сподели той. Те би трябвало да създадат по този начин, че хората безшумно, умерено и в наслада да посрещнат настъпването на Китайската нова година, добави Си. Китайският президент сподели това в миг, когато милиони хора в Китай потеглят напът преди празника.

Здравните управляващи в град Ухан, Централен Китай, откъдето наподобява е тръгнала вирусната пневмония, обявиха, че са доказани нови 136 случая, с което инфектираните пациенти в града стават общо 198. По данни от края на предходната седмица умряли са трима пациенти.

Респираторното заболяване е записано още в Пекин, Шанхай и Шънчжън, заяви Би Би Си. За случаи на болестта оповестиха Япония, Тайланд и Южна Корея.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР