Китайският пазар на смартфони се отличава от западния. Това може

...
Китайският пазар на смартфони се отличава от западния. Това може
Коментари Харесай

3 полезни функции на Galaxy S8, за които не знаете

Китайският пазар на смарт телефони се отличава от западния. Това може да се забележи по устройствата, които Xiaomi, Huawei, Oppo и Vivo основават. Други производители също желаят да пожънат триумф на този огромен пазар. При Samsung нещата не се получават кой знае какъв брой добре, все пак компанията се старае.

Смартфоните Galaxy S8 и Galaxy S8+ разполагат с функционалности, които са налични единствено на китайския пазар. Затова западните консуматори даже не разбират за тях.

Изменен home екран

В китайската версия на флагмана всички приложения се намират на home екрана, а описът с приложения отсъства. Подобна класификация на потребителския интерфейс е осъществена на процедура във всички смарт телефони на китайските производители.

Ексклузивни приложения и услуги

В китайската версия на Galaxy S8 може да видите приложение Samsung Assistant, услуга Yellow Page и приложения-месинджъри, които не са конфигурирани на други смарт телефони, продаващи се на разнообразни пазари.
Приложението Samsung Assistant служи за записване на час при доктор, за пазаруване на билети за кино и така нататък Assistant дава още друга потребна информация за времето и пътната конюнктура.

Smart Manager

Това приложение разрешава на потребителите на Galaxy S8 в Китай да блокират позвъняванията и да си купят спомагателен интернет-трафик.

Освен това в приложението Календар има и лунен календар. В приложението Камера са добавени специфични стикери.

Galaxy S8 за китайския пазар е екипиран с приложение за запис на екрана.

Източник: profit.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР