Китайският народ има хилядолетна традиция за управление на заобикалящата среда

...
Китайският народ има хилядолетна традиция за управление на заобикалящата среда
Коментари Харесай

Как да привлечем любовта според Фън Шуй

Китайският народ има хилядолетна традиция за ръководство на заобикалящата среда посредством нареждане на пространството в дома или офиса. Учението на Фън Шуй набира все по-голяма известност в международен мащаб и това напълно не е инцидентно.
Древното изкуство съчетава законите на небето и земята по съразмерен метод, което на собствен ред провокира позитивна Чи сила. Благодарение на Фън Шуй можете да подобрите персоналния си живот, а включително и да привлечете любовта, в случай че още не сте срещнали своята половинка.

Как се целуват другите зодии?1. Купете по-голямо легло
Според Фън Шуй, в случай че спите в прекомерно стеснен креват, това ще ограничи вашия полов капацитет. За хората, които живеят сами, идеалният размер на леглото е персон и половина. Тази златна среда оказва помощ да привлечете позитивна сила към себе си, само че в същото време ви държи и крепко стъпили на земята.

Задължително му задай тези въпроси, преди да правиш секс с него 2. Поставете кристални вази
Източната философия поучава в спалнята да поставите красива ваза от кристал, защото тя ще засилва бранша на любовта. Други положителни попадения, които ще свършат същата работа, са кристалните фигурки на лебеди, лотос или друго цвете.
 Фън Шуй 3. Заредете се с божури
В Китай се счита, че благоуханният божур, който при нас пораства в съвсем всяка градина, носи благополучие в региона на възприятията. По-специално розовият божур подкрепя любовта, удовлетвореността и половото привличане.

Нова работа до края на годината чака тези 3 зодии 4. Поставете акцент върху птиците
Фън Шуй практиките предлагат на всички самотни души, които още не са намерили своята половинка, да подчертават на птиците вкъщи. Задължително изискване е това да се случи в югозападната част на жилището. Можете да поставите красива картина, изобразяваща влюбени гълъби, лебеди или пауни или пък някаква статуетка. Важно е птиците да са двойка и в никакъв случай по единично, тъй като това притегля противоположна сила.5. Махнете всички картини, изобразяващи женски силуети
Това важи само за представителките на нежния пол. Те носят в себе си силата Ин, а в жилището ви тя е в остатък. Ако си търсите мъж, Фън Шуй ви поучава да населите дома си с изображения на привлекателни господа.
източник: ezine.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР