Китайският мегаполис Ухан е поставен под карантина. Там започна пандемията,

...
Китайският мегаполис Ухан е поставен под карантина. Там започна пандемията,
Коментари Харесай

Конспиролози: Китайският коронавирус е генерална репетиция на илюминатите и глобалистите за Апокалипсиса

Китайският мегаполис Ухан е подложен под карантина. Там стартира пандемията, наричана в медиите китайския коронаворус, а в научните среди - nCoV2019.

В самият град с 11-е милиона поданици се случва нещо необикновено: хората трескаво изкупуват питателните артикули в магазините, суматохата се разраства.

Това се случва макар уверенията на представителите на управляващите, че и храните, и медикаментите, даже и медицинския личен състав в Ухан са повече от задоволителни.

Хората обаче са си хора, те се доверяват повече на радиото "от уста на уста ", а затвореното пространство, въпреки и с размера на няколко Софии, стартира тихичко да ги подлудява.

Ако се разровим в многочислените вести в мрежата по отношение на епидемията в Китай, то в тях тази болест по какъв начин ли не е наричана: и проклинание, и началото на зомби апокалипсиса, и биологично оръжие, изпуснато от китайската лаборатория Wuhan P4 (снимката по-долу, и терористичен акт, при който незнайният вариант на грипа е подхвърлен от терористи, даже и вирус изпратен на Земята от жителите на Марс.



Ако сортираме всичките тези ужаси, които се изливат в мрежата от "експерти " и "екстрасенси ", то от цялото разнообразие на информация може да се откроят изявленията по този мотив на известния милиардер Бил Гейтс. Онова, което той сподели предишния петък в границите на полемика, отдадена на епидемията, изобщо не е оригиналност, написа esoreiter.

Гейтс приказва за това от дълго време, като че ли плаши или готви света към неизбежната биологична злополука. Например, по думите му, пандемията при актуалните връзки може да се популяризира по целия свят единствено за няколко месеца.

Кой стои зад Бил Гейтс

Фигурата на този много невероятен човек постоянно е предизвиквала мощно внимание от страна на конспиролозите.

Изследователите от този тип от дълго време считат, че Бил Гейтс, който не се отличава с някакви отличителни качества, внезапно по превъзходен метод стана основен управител на компютърната промишленост, която, в последна сметка, докара света до световна взаимозависимост от компютрите и интернета.
На глобалистите (илюминатите) е задоволително през днешния ден единствено да щракнат ключа (някъде в подземните бункери на летището на Денвър, виж видеото по-долу) и светът незабавно ще се върне в каменната епоха, даже няма да е нужна някаква международна война.


След напускането на Microsoft (поради някаква си измислена причина), Гейтс незабавно се насочи към битката с епидемиите. Наистина ли това е инцидентно, питат се конспиролозите?

Не може да бъде: този човек не се вписва в категорията на инцидентните събития, по тази причина десет-петнадесет години би трябвало да чакаме, както са споделили през 2008 година самостоятелните откриватели, че светът ще бъде разтърсен от невиждани пандемии.

Изглежда, че пророчествата на конспиролозите стартират да се сбъдват, светът не за първи път се тресе от загадъчни и неразбираемо от къде появили се епидемии, от вида на Ебола.

Днешната nCoV2019 заплашва да ги надмине всичките взети дружно. И, в случай че предходните, са били самобитна подготовка, то китайският ковид изрично може да се назове генерална подготовка.

И обърнете внимание, преди време Бил Гейтс сподели симулация на света по отношение на разпространението на сходен вирус по Земята, който, съгласно програмата, ще стартира в Китай.

В любопитния разум на някой консуматор в мрежата тогава може да възникне въпросът: а за какво им е на глобалистите биологично оръжие, не може ли без него нашият нежен свят да бъде погубен?
Конспиролозите имат отговор и на този въпрос. Добрата пандемия не е заличаване на целия свят, а пречистване от неговото население. За тази цел всичките средства са положителни, даже и локалните войни, климатичното, психотронното, осведомителното оръжие.

Но в тази редица биологичното оръжие може да се окаже много по-ефективно от всичките гореизброени, само че, най-вероятно, един или различен метод за водене на война против човечеството може да бъде използван според от съответните задания.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР