Китайският лунен роувър Yutu-2 от мисията Chang’e-4 снима непонятно гелообразно

...
Китайският лунен роувър Yutu-2 от мисията Chang’e-4 снима непонятно гелообразно
Коментари Харесай

Роувърът Yutu-2 снима на Луната неизвестно гелообразно вещество

Китайският лунен роувър Yutu-2 от задачата Chang’e-4 снима неразбираемо гелообразно вещество от далечната страна на Луната.Според, лунният роувър е разкрил това вещество още в края на юли 2019 година, в дъното на дребен метеоритен кратер (HiddenTruth.site). Китайската галактическа организация назова тази находка „ гел с тайнствен искра “, а учените, работещи с лунния роувър, показват „ необикновен цвят “.Четете още: Китайска лунна задача потвърди, че американците са кацали на Луната

 Снимка на далечната страна на Луната, направена от Yutu-2
Снимка на далечната страна на Луната, направена от Yutu-2 Сега, китайските учени се пробват да разпознаят какво е това вещество. Дали е допустимо то да е някакво нов, към момента чужд лунен минерал или е вещество, което е пристигнало на Луната с астероид.Мнозина, евентуално към този момент са си показали евентуален сюжет като от филм на ужасите с мистериозни извънземни, които се пробват да завземат Земята. Във всеки случай, във филмите има доста сходни истории.Според някои откриватели, това вещество може да е по този начин нареченото метеоритно стъкло, което се появява при рухване на небесни тела, което е откривано и на Земята.Веществото е видяно от лунния роувър, употребявайки инфрачервен спектрометър, което е метод за разкриване на разсейващата се или отразена светлина от материали.


 Снимка на далечната страна на Луната, направена от Yutu-2
Снимка на далечната страна на Луната, направена от Yutu-2 Мисията Chang’e-4 започва при започване на декември 2018 година, а устройството кацна на Луната на 3 януари 2019 г.Китай oтĸaзвa дa пocoчи ĸaĸвo би мoглo дa e вeщecтвoтo и зa cъжaлeниe нe пyблиĸyвa изoбpaжeниятa нa cтpaннaтa cyбcтaнция.

 orig - Роувърът Yutu-2 снима на Луната незнайно гелообразно вещество
Bъпpeĸи тoвa oбaчe, от китайската галактическа организация cпoдeлиxa изoбpaжeниe нa poyвъpaa, ĸoйтo ce нacoчвa ĸъм ĸpaтepa, зa дa пpeглeдa ĸaĸвo имa в нeгo.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР