Китайският коронавирус бе коментиран и от любителите на постоянно наближаващия

...
Китайският коронавирус бе коментиран и от любителите на постоянно наближаващия
Коментари Харесай

Какво казват древните китайски пророчества за вируса убиец в Ухан

Китайският ковид бе коментиран и от феновете на непрекъснато наближаващия Апокалипсис. Те незабавно извадиха от "прашните архиви " античния китайски ръкопис Tui bei tu (Туй Бей Ту), написан още през VII век, в случай че не и по-рано.

Това са 60 рисунки с обяснения към тях във тип на стихове. И едното, и другото е много алегорично, мъгляво и многовариантно за пояснение.
Писанията наподобяват на тези на Нострадамус, които стават разбираеми единствено, откакто описните в тях събития се случат.

И в дадения случай се счита, че 55 от картинките към този момент са се сбъднали, тъй като описваните в тях събития са били предсказани със съвършена акуратност, да вземем за пример, идването на комунистите на власт в Поднебесната.

В дадения случай откривателите се интересуват от останалите "картички ", в 56ата от тях са изобразени два боеца, олицетворяващи два континента.

Между тях има океан, в който сноват риби (кораби). В небето се бият птици (самолети). Стихотворението към тази рисунка ужким разяснява, че конфликтът в дадения случай не зависи от бойците, а това ще е война на технологиите на Изтока и Запада, където от горната страна има гъба, а изпод пожар.


Тоест международната нуклеарна война, която, съдейки по всичко, ще ни раздруса съществено, само че няма да погуби света, е неизбежна.

От тази позиция, наплашилият всички китайско коронаворус не може да бъде международна злополука, както споделят публицистите песимисти, конспиролозите и даже уфолозите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР