Китайският гигант за разплащане с карти UnionPay разшири услугите си

...
Китайският гигант за разплащане с карти UnionPay разшири услугите си
Коментари Харесай

UnionPay разшири услугите си до 176 държави и региони

Китайският колос за разплащане с карти UnionPay разшири услугите си до 176 страни и райони. Търговците в страни, измежду които Босна и Херцеговина и Чили, за първи път започнаха да одобряват карти UnionPay, се споделя в известие на компанията, представено от Xinhuanet.

Базираният в Шанхай снабдител на финансови услуги, който до в този момент е признат от над 28 милиона търговци по целия свят, е издал над 120 милиона карти в 57 страни, измежду които Бахрейн и Мадагаскар.

UnionPay от ден на ден се трансформира в желано средство за разплащане на притежателите на световни карти, обявиха от компанията, като регистрираха нарастване на размера на преводите с близо 40 % през първата половина на 2019 година „ Бързото нарастване на издаването на карти и известността на UnionPay като способ на заплащане значително се дължи на отварянето на Китай и възходящото търсене на трансгранични преводи “, показва още компанията.

Китайският колос също работи върху технологии и нововъведения за по-нататъшно цифрово развиване. Мобилното му приложение Unionpay към този момент има над 200 милиона регистрирани консуматори и може да получи достъп до повече от 3 милиона търговци в чужбина.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР