Китайският гигант Huawei Technologies разкри днес, че е подписал 50

...
Китайският гигант Huawei Technologies разкри днес, че е подписал 50
Коментари Харесай

Huawei надвиши очакванията спрямо договори и доставки, въпреки търговското напрежение

Китайският колос Huawei Technologies разкри през днешния ден, че е подписал 50 търговски съглашения за 5G с задгранични оператори, макар че е изправен пред рестрикциите, наложени от Съединени американски щати, съобщи bulgarian.cri.cn.

До вторник компанията е получила 28 контракта от Европа, 11 от Близкия Изток, 6 от Азиатско-тихоокеанския район, 4 от Южна и Северна Америка и 1 от Африка.

Huawei е доставил повече от 200 000 5G базови станции в световен мащаб, повече плануваното от компанията количество до края на годината.

Запознати в промишлеността споделят, че увеличените поръчки демонстрират софтуерното превеси на Huawei при супер бързата 5G мрежа на фона на световните търговски несигурности.

Базираната в Шънджън компания непрестанно си обезпечава поддръжка от задграничните компании. През юни английският телекомуникационен оператор Vodafone заяви, че ще си сътрудничи с Huawei в стартирането на мрежови услуги за 5G в 15 испански града.

Китайският колос е вложил близо 4 милиарда $ в научна и развойна активност, обвързвана с 5G от 2009 г насам. Основателят ѝ Жън Джънфей сподели в изявление, че останалите компании няма да съумеят да догонят Huawei при 5G технологиите даже през идващите две до три години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР