Китайският гигант BYD- специалист в областта на производството на 100%

...
Китайският гигант BYD- специалист в областта на производството на 100%
Коментари Харесай

BYD и Shell с партньорство в Китай и Европа

Китайският колос BYD- експерт в региона на производството на 100% електрически (BEV) и зареждаеми (PHEV) хибридни коли, разгласи, че компанията е подписала съглашение за стратегическо партньорство с Shell. Сътрудничеството сред двете компании има за цел да предложи спомагателни преимущества на клиентите на BYD във връзка с достъпа до съвременна зарядна инфраструктура.

От BYD и Shell анонсират, че партньорството ще започва на териториите на Китай и Европа, ще бъде развито в допълнение в международен мащаб и ще даде цялостен достъп на притежателите на BEV и PHEV модели на BYD до 275 000 зарядни станции, които се стопанисват от петролния колос.

Възможни стъпки за развиване в съдействието на BYD и Shell е построяването на обособени тематични BYD-Shell хъбове за зареждане на електрически автомобили, обща развойна активност в области като батерийни детайли и съвременни системи за зареждане, новаторски решение за понижаване на разноските по зареждане и други.

BYD и Shell ще работят също по този начин по основаването на нов общ венчър, който ще има за цел построяването на нова зарядна мрежа на територията на Китай. Предвижданията са в началото тя бъде построена в Шенжен, като ще включва повече от 10 000 зарядни точки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР