Китайският държавен глава Си Цзинпин каза, че икономическата ситуация в

...
Китайският държавен глава Си Цзинпин каза, че икономическата ситуация в
Коментари Харесай

Китай: Местните и световни икономически условия преминават през дълбоки промени

Китайският държавен глава Си Цзинпин сподели, че икономическата обстановка в страната като цяло е добра, само че предизвести, че локалните и външни условия минават през дълбоки и комплицирани промени, заяви Ройтерс, като се базира на китайските държавни медии.

Си Цзинпин, представен от държавната телевизия, уточни на среща в Пекин през вчерашния ден с специалисти и съветници, които не са от Китайската комунистическата партия, че се надява всеки вярно да разпознае икономическата обстановка на Китай. Той добави, че напъните да се усъвършенства икономическата конструкция няма да бъдат леки, съобщи Българска телеграфна агенция.

Политбюрото на Китайската комунистическа партия разгласи през днешния ден, че Китай няма да употребява пазара на парцели, с цел да обезпечи краткосрочни тласъци на стопанската система, само че ще направи бюджетната политика по-ефективна и ще вземе ограничения за превъзмогване на неразбирателствата в търговията, съобщи Синхуа, представена от Ройтерс.

Политбюро означи също по този начин, че китайската стопанска система се сблъсква с все по-голям напън, а Пекин ще вземе разнообразни ограничения, в това число поощряване на вътрешното ползване,стабилизиране на външната търговия и заетостта.

Върховният партиен орган за взимане на решения се срещна по-рано, с цел да разиска икономическите условия и политика за второто полугодие. Китайският стопански напредък се забави до близо 30-годишен най-малко през второто тримесечие на фона на слабото търсене в страната и чужбина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР