Китайският автопроизводител GAC Motor направи впечатление в Североамериканското автомобилно изложение 2019 NAIAS, показвайки

...
Китайският автопроизводител GAC Motor
направи впечатление в
Североамериканското автомобилно
изложение 2019 NAIAS, показвайки
Коментари Харесай

GAC Motor показа елконцепта ENTRANZE в Детройт

Китайският автопроизводител GAC Motor направи усещане в Североамериканското автомобилно изложение 2019 NAIAS, показвайки вчера световната премиера на концептуалния си модел ENTRANZE. Той е предназначен да покаже ангажимента на компанията към концентрирания върху ходата метод при разработката на бъдещите модели на китайците.

Машината е създадена от напредничавия дизайн-център на GAC в Лос Анжелис, насочен към посрещане желанията на американските купувачи. Концептът е наистина революционна визия за китайска машина, подсказвайки нови развития по посока на енергетиката на автомобила, качено на ново равнище внимание към потребителите, и демонстрирайки уникален интериор и екстериор.

Технологичните новости демонстрирани с концепта включват “куршумообразен екстериор с нови пропорции, нов интериор с систематизиране на местата по схемата 3+2+2 с инспирирана от самолетите пътека. На таблото са инсталирани два странични екрана, както и закривени екрани за пътниците. Повечето от използваните материали са природосъобразни, а самият интериор на колата е инспириран от тези на удобниия домакински ъгъл в сериозен контраст с употребяваните напредничави технологии и екстериор на автомобила.

По време на автосалона китайската компания публично разгласи че е регистрирала своя комерсиална компания в Ървайн, покрай Ел Ей, чиято щаб-квартира ще дава отговор за маркетинга, брандирането, продуктовото обмисляне и финансовите операции в Северна Америка.

Съобщено беше също по този начин, че развойния център на компанията - GAC R&D Center Detroit вече действа публично. Той е базиран във Фармингтън Хилс, Мичиган в него са вложени US$ 4.4 милиона. Центърът ще асистира дизайна и развойната активност на продуктите на GAC Group предопределени за пазара в Щатите, както и за други външни пазари. Центърът ще се концентрира по-специално върху продуктовото развиване, най-новите технобогии, набиране на гении и обучението им, както и с другите R&D центрове на GAC. GAC-SV highlights include:

GAC Motor e учреден през 2008-а година с пълно име Guangzhou Automobile Group Motor CO., LTD като поделение на GAC Group, която пък е на 202-о място в листата на светонвните компании Fortune Global 500s. Tя се анимава с производството на коли, мотори, компоненти и антоаксесуари. На китайската сцена GAC Motor е отпред сред автомобилостроителните компании вече шеста поредна година, според изселдването J.D. Power Asia Pacific`s China Initial Quality StudySM (IQS).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР