Китайският автомобилен гигант и специалист в областта на електрифицираните и

...
Китайският автомобилен гигант и специалист в областта на електрифицираните и
Коментари Харесай

IAA 2023: BYD представя 6 електромобила

Китайският авто колос и експерт в региона на електрифицираните и 100% електрическите коли BYD разгласи, че ще вземе присъединяване в тазгодишното издание на IAA Mobility в Мюнхен (5-10 септември), като ще показа 6 напълно електрически модела.

Успоредно с този си анонс, от BYD, която стъпи в Европа преди по-малко от година с дебют на интернационалното ревю в Париж през 2022 година на моделите си HAN, TANG и ATTO 3, споделят, че по време на софтуерното ревю, за първи път в Европа ще бъдат демонстрирани и артикули на първокласната й подмарка DENZA (венчър с Mercedes-Benz), с акцент върху топ-предложението DENZA D9.

Следващите стъпки в продуктовата атака на BYD са пазарното лансиране на хечбека DOLPHIN през това лято, на седана от D-сегмент SEAL през есента, както и D-SUV модела SEAL U.

На европейския пазар, SEAL ще се предлага в две мощностни версии- 315 конски сили със задно задвижване и 530 конски сили със задвижване на четирите колела, интегрираната батерия е с потенциал от 82.5 kWh, а свободният пробег е до 570 километра.

BYD SEAL U ще стъпи в Европа в две батерийни версии- 71.8 kWh и 87 kWh, които ще предложат свободен пробег от надлежно до 420 и 500 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР