Китайският автомобилен гигант Geely разпространи първите три изображения на изцяло новия си

...
Китайският автомобилен гигант Geely
разпространи първите три изображения на
изцяло новия си
Коментари Харесай

Новият спортен SUV на Geely изглежда страхотно

Китайският авто колос Geely разпространи първите три изображения на изцяло новия си купе-SUV модел, който ще бъде стартиран на пазара през тази година.

Новият SUV на Geely е третото ново предложение, което марката възнамерява за тази година, като дружно с останалите две- напълно нови 100% електрически седан и многофункционален (MPV) модел, ще навлезе в сегменти, в които марката не е присъствала досега.

Новото Geely Sports Coupe SUV, което за момента е известно единствено с обозначението си FY11, е първата кола на марката, създадена на базата на модулната платформа CMA (Compact Modular Architecture), основана взаимно с Volvo в Швеция.

От Geely разясняват, че новият състезателен SUV на компанията е основан с концепцията да бъде впечатляващ във всяко едно отношение, а при появяването си на пазара ще се предлага първоначално с двулитров TD мотор с максимална мощ от 238 конски сили и максимален въртящ миг от 350 Нм. От марката са планували опция за избор сред версии с предно и задвижване на четирите колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР