Китайският автомобилен гигант Geely Auto разкри любопитни подробности за инициативата си за

...
Китайският автомобилен гигант Geely Auto
разкри любопитни подробности за
инициативата си за
Коментари Харесай

Geely Auto: Онлайн покупка, доставка на адрес, ключа с дрон

Китайският авто колос Geely Auto разкри любопитни детайлности за инициативата си за онлайн продажба на автомобили, стартирана през февруари тази година. От компанията споделят, че към момента, повече от 10 000 индивида са поръчали и платили за своите нови коли през онлайн системата на компанията, а още 110 000 са отбелязали своя интерес и са изразили предпочитание за покупка на автомобил на Geely в кратковременен проект.

Онлайн системата за покупка на нов автомобил на Geely Auto дава опция на потребителите да конфигурират своята кола, да получат финансиране и да застраховат новата си кола от комфорта на своя дом, без да е нужна лична среща.

Доставката на новото транспортно средство може да бъде осъществена на адрес, като преди това колата минава през програма за разчистване, включително и йонизация.

За да се избегне напълно директния контакт сред двете страни, от Geely Auto са предвидили опция и за доставка на контактния ключ на новия автомобил с дрон.



През февруари тази година Geely стартира продажбите на модела си ICON, който е оборудван със специфична и неповторима на пазара антибактериална филтрираща система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР