Китайските военновъздушни сили публикуваха видео, на което се вижда атомните

...
Китайските военновъздушни сили публикуваха видео, на което се вижда атомните
Коментари Харесай

Китайските ВВС публикуваха видео на симулирана атака срещу авиобаза на САЩ

Китайските военновъздушни сили разгласиха видео, на което се вижда атомните бомбардировачи H-6 да правят симулирана офанзива против базата на американските военновъздушни сили Андерсен на американския тихоокеански остров Гуам, до момента в който напрежението в района продължава да нараства, оповестява Reuters.
Видеото, оповестено в акаунта в Weibo на Народната освободителна войска, излезе, до момента в който Китай организира втори ден на учения покрай Тайван, с цел да изрази гнева на Пекин от визитата на върховен чиновник на Държавния департамент на Съединени американски щати в Тайпе.
 Пентагонът смята Русия и Китай за главните си стратегически противници Пентагонът смята Русия и Китай за главните си стратегически противници
Русия и Китай са главните стратегически противници на Съединени американски щати, съобщи шефът на Пентагона Марк Еспър по време на тирада в американския център на...
Гуам е дом на огромни американски военни уреди, в това число авиобазата, която би била от основно значение за реакция на всевъзможен спор в Азиатско-тихоокеанския район.
Видеото с дълготрайност 2 минути и 15 секунди на китайските военновъздушни сили, съпроводено от тържествена, трагична музика като филмов откъс на холивудски филм, демонстрира бомбардировачи H-6, излитащи от пустинна база. Видеото се споделя " Богът на войната H-6K отива в офанзива! "
На половината път водач натиска бутон и изстрелва ракета по неназована морска писта.
Ракетата удря пистата, като е показан сателитен облик, който наподобява тъкмо като оформлението на Андерсен, макар че не е посочена.
 Секретна китайска ракета изстреля в космоса незнаен обект Секретна китайска ракета изстреля в космоса незнаен обект
Китайски пробен галактически транспортен съд, намиращ се в околоземна орбита, изстреля незнаен обект в космоса, заяви „ Спейс Нюз...
Музиката внезапно стопира, като се появяват изображения на трептене на земята, последвано от гледки от въздуха на детонация.
" Ние сме бранителите на въздушната сигурност на родината; ние имаме увереността и способността постоянно да пазиме сигурността на небето на родината ", написаха от Народната освободителна войска на Китай в малко изложение на видеото.
H-6 е взел участие в голям брой китайски полети към и покрай Тайван съгласно тайванските военновъздушни сили, в това число тези от предходната седмица.
H-6K е най-новият модел на бомбардировача, който е основан на руския Ту-16 от 1950-те години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР