Китайските власти призоваха за по-добри финансови услуги за подпомагане на

...
Китайските власти призоваха за по-добри финансови услуги за подпомагане на
Коментари Харесай

Китай увеличава финансовата подкрепа за съживяване на селските райони

Китайските управляващи приканиха за по-добри финансови услуги за подкрепяне на съживяването на селските региони и националната мощ в селското стопанство. Финансовите институции би трябвало да поддържат потребностите на производителите на зърнени култури, с цел да оказват помощ за стабилизирането и увеличението на производството. Това се споделя в насоките, оповестени взаимно от пет държавни отдела, в това число Народната банка на Китай и Националната финансова регулаторна администрация.

Ще бъдат отпускани повече кредитни и финансови средства, с цел да се подкрепи култивирането на висококачествени аграрни земи, построяването на инфраструктура за запазване на водата и ще бъдат подкрепяни напъните в производството на семена и основни селскостопански технологии.

По-добрите финансови услуги би трябвало да влязат в интегрираното градско-селско развиване, с цел да се сътвори красива и хармонична природа. Документът също по този начин приканва финансовите институции да оказват помощ на регионите и хората, които са излезли неотдавна от бедността. В насоките се споделя, че страната ще направи инструментите на паричната политика по-практични за подсилване на селското стопанство и подсилване на координацията сред фискалната и финансовата политика.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР