Китайските туристи в чужбина ще се превърнат във важна движеща

...
Китайските туристи в чужбина ще се превърнат във важна движеща
Коментари Харесай

Китайският очаква приходи от туризъм за 1.4 трлн. долара през следващите пет години

Китайските туристи в чужбина ще се трансфорат във значима движеща мощ за международния напредък, като вносът на туристически услуги се чака да доближи над 1,4 трилиона щатски $ през идващите пет години, съгласно отчет на Министерството на търговията.

Прогнозите са китайските туристи да създадат 700 милиона пътувания зад граница през идващите пет години, защото потребителската мощност на страната пораства, се споделя в първия отчет на китайското държавно управление за импорт на услуги, показан на Първото интернационално изложени за импорт в Шанхай.

От 2012 година в продължение на шест следващи години китайските туристи се подреждат преди всичко по разноски за пътувания в чужбина, като за предходната година те доближават съвсем една пета от общите доходи в международен мащаб.

„ Китайските услуги за импорт освен посрещат потребностите на китайците за по-добър живот и улесняват структурната промяна на локалната индустрия, само че и дават нови благоприятни условия за растежа на международната търговия ", се споделя в отчета.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР