Китайските представители, които отговарят за Хонконг, работят върху извънредна стратегия

...
Китайските представители, които отговарят за Хонконг, работят върху извънредна стратегия
Коментари Харесай

Китай подготвя извънреден план за разрешаване на хаоса в Хонконг

Китайските представители, които дават отговор за Хонконг, работят върху изключителна тактика за разрешаване на политическия безпорядък в града. Те изключват потребление на военна мощ, написа хонконгският вестник South China Morning Post, базирайки се на източници.

Те скоро ще показват проекта пред водачите в Пекин . Планът ще включва незабавни ограничения за преодоляване на всеобщите митинги и дълготрайна тактика, която може да докара до смяна в китайското ръководство на някогашната английска колония, написа вестникът.
 Протестиращите в Хонконг с нови претенции
Протестиращите в Хонконг с нови претенции

Искат самостоятелност и изборни права

До момента Пекин не се намесва непосредствено и не желае , оставя на управляващите в Хонконг да разрешат рецесията, съгласно популяризираната информация. Китайските управляващи показаха обществена поддръжка за водача на Хонконг Кари Лам.

В понеделник Лам разгласи, че остава на власт, откакто " Файненшъл таймс " писа, че е предложила оставката си, само че Пекин е настоял да остане и да " почисти бъркотията, която сътвори ".
 Сблъсъци сред протестиращи и полиция в Хонконг, поради китайски търговци
Сблъсъци сред протестиращи и полиция в Хонконг, поради китайски търговци

Протестиращи желаят интервенция на Съединени американски щати, " международна мощ, която може да се опълчи на Китай "

Китайските представители гледат на хонконгската полиция като ключ за поддържане на стабилността, написа вестникът. Пекин желае да се избегнат кръвопролития и да се подсигурява стабилността на финансовия център.

Подходът на китайците ще бъде " примамване на змията от дупката й " , разгласи консултант пред изданието, като Пекин ще заеме отбранителна позиция, до момента в който опозицията развие тактиката си . Те също ревизират дали актуалната обстановка основава доста опасности за посещаване на китайския президент Си Дзинпин в друга някогашна европейска колония, Макао , по-късно тази година във връзка 20 година от връщането на региона под китайски надзор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР