Китайски специалисти са създали шест клонирани кученца от ДНК на

...
Китайски специалисти са създали шест клонирани кученца от ДНК на
Коментари Харесай

Китай клонира полицейски кучета

Китайски експерти са основали шест клонирани кученца от ДНК на две изявили се в полицията животни за да бъде ускорено образованието им и те да проявят достолепията на родителите си , заяви в. „ Дейли мейл “.

Кученцата са се родили в Пекин през август. Те към този момент демонстрират умения, които не са присъщи за толкоз дребни животни.
 
The newest members of Beijing's police force are 6 cloned K-9s
— CBS News (@CBSNews)

Четири от шестте кученца са от едно свърталище. Тяхната ДНК е повече от 99 % идентична с тази на двамата донори.

Донорите - Шъдин и Ажи , са определени поради изявите им в пекинската полиция . Шъдин е белгийски малиноа, на пет години. Той има лидерски качества, доста мощно подушване и изключителни качества да търси . Ажи е на четири години и има доста мощна захапка, както и изключителна резистентност на стрес .

Проектът е взаимен сред базата за полицейски кучета в Пекин и „ Синоджин “ - частна компания за клониране на домашни любимци. От взетите от донорите проби е получена клетъчна линия фибробласти и са основани кученцата.-->
 
The newest members of Beijing’s police force are 6 cloned K-9s
— CBS 17 (@WNCN)

Кученцата наподобяват еднообразно, имат сходни характери и качества.

Китай е клонирал полицейско куче и преди. През март беше обявено, че от 7-годишно женско куче-вълк, селектирано особено за китайската полиция и войска, е клонирана дребната Кунсюн.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР