Китайски лекари се опасяват, че се е появила нова смъртоносна

...
Китайски лекари се опасяват, че се е появила нова смъртоносна
Коментари Харесай

Китайски лекари се опасяват, че се е появила нова смъртоносна болест

Китайски лекари се притесняват, че се е появила нова смъртоносна болест, водеща до зараза …В китайския град Ухан, от началото на декември 2019 година, 27 души са се заразили от мистериозна белодробна болест (HiddenTruth.site).Според Daily Mail, доста хора от града свързват това огнище със тежкия изострен респираторен синдром (ТОРС), прочут още като атипична пневмония. В началото на 2000-те години, в Китай и околните страни, от това заболяване са умрели повече от 800 души. От 2003 година, в света не са регистрирани случаи на ТОРС.От 27-те случая в Ухан, 18 души се усещат “оздравяващо ”, двама съвсем са се възстановили, а седем са в доста тежко положение и в този момент лекарите се борят за живота им.Общинската здравна комисия в Ухан е издала незабавно предизвестие за всички лечебни заведения в града, с рекомендация да извърнат особено внимание на всички необикновени случаи на пневмония, изключително в случай че заболяването не е лечима, бързо прогресира и е смъртоносна. Едва по-късно предизвестие, градската общност научава за заплахата от епидемията.

 11 - Китайски лекари се притесняват, че се е появила нова смъртоносна болест
Любопитно е, че се знае съответното място, откъдето тази болест стартира да се популяризира – по-голямата част от заболелите хора са работили като продавачи в локалния пазар за морски блага. Възможно ли е те да са се заразили от риба или миди? Самият пазар скоро е затворен и се прави цялостна профилактика.
Четете още: Помага ли препаратът Фенбендазол за лекуване на рак …?Лекарите наблюдават кръга от хора, с които инфектираните са имали непосредствен контакт, в това число членовете на техните фамилии. Сега, медиците наблюдават всекидневно положението им.Първите лабораторни проучвания демонстрират, че заболяването има вирусен темперамент, и че заразяването сред хората евентуално не се случва по въздуха, защото никой от лекарите и медицинските сестри не се е заразил.Неназован източник споделя пред кореспонденти на People Daily, че заболяването към момента е незнайна, и че лекарите също не са разкрили доказателства, че това е нова форма на ТОРС.Във вестникът написа:„ Това евентуално е някакъв различен тип тежка пневмония. “Представители на болничното заведение, където са настанени пациентите, отхвърлят да разясняват пред публицистите на Ройтерс по този въпрос.

 Болницата в Ухан, където са настанени болните
Болницата в Ухан, където са настанени болните Коронавирусният вариант, който провокира епидемията от ТОРС, до 2002 година беше откриван единствено при дребни бозайници и се считаше за безвреден за хората. Въпреки това, той мутира, след което придобива дарба да заразява и хора.Симптомите на ТОРС, в началото могат да бъдат комплицирани с грип. Те включват висока температура, отмалялост, главоболие, настинка, мускулна болежка, загуба на вкус, диария, кашлица, а по-късно затруднено дишане.Основно лекуване на това заболяване към момента не съществува. Разработва се ваксина против ТОРС.Каква е тази мистериозна смъртоносна болест в Ухан? Мутация, нов тип или лабораторно създаден вирус?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР