Китайски компании впечатлиха европейците на изложенията в Германия и Черна

...
Китайски компании впечатлиха европейците на изложенията в Германия и Черна
Коментари Харесай

Китайски компании впечатлиха европейците с високите си технологии

Китайски компании впечатлиха европейците на ревютата в Германия и Черна гора с новаторските си артикули и услуги, предава bulgarian.cri.cn.

„ Китай води в трансформацията от почитател към водач в индустриалните нововъведения ", сподели един от посетителите, добавяйки, че китайските производители са първите, които ползват напълно нови технологии вместо да употребяват към този момент съществуващите от предишното.

С всяка минала година броят на китайските изложители на ревюто за железопътни технологии „ ИноТранс " се усилва, съобщи вицепрезидентът на биеналето Матиас Стекман, което се организира от 18 до 21 септември в Берлин. Тази година Китай се показа с към 180 компании на обща повърхност от над 6 000 кв.м. Това отразява растящата роля на страната в промишлеността, сподели Стекман. На берлинското ревю тази година 3 602 изложители от 61 страни и района показаха повече от 400 нови продукта, добави той.

Технологиите и конкурентоспособността на китайските компании за железопътен транспорт непрестанно се усъвършенства, сподели Уан Уейдун, търговски консултант в китайското посолство в Германия. „ В съпоставяне с развитите страни, доста артикули за железопътния превоз в Китай имат свои лични прерогативи в технологиите и разноските. Те са и доста мощно конкурентоспособни ", сподели Уан Уейдун.

Освен в „ ИноТранс " над 200 китайски компании участваха и в осемдневния 67-и интернационален авто салон за търговски транспортни средства в Хановер. Той притегли над 2 100 изложители от повече от 48 страни и района. На ревюто дебютираха 435 модела, което сложи връх в историята му.

Седем китайски компании, измежду които „ China Civil Engineering Construction Corporation " и „ China Road and Bridge Corporation ", се включиха и в 40-то ревю за строителство в Черна гора.

Момчило Стоянович, който е член на журито, което избра най-добре представилата се компания на ревюто, сподели пред Синхуа, че дефинира китайските компании като „ доста професионални ". „ Те са доста съществени и аз не съм сюрпризиран заради всеобхватното и бързо разширение на китайския модел на стопанска система в Черна гора, Европа и целия свят. ", сподели той. Говорейки за капацитета на китайските компании, Стоянович означи, че Китай е измежду най-технологично развитите страни в света и той е впечатлен от реализирането на плановете им в Черна гора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР