Китайската тенисистка Шуай Пън отрече да е отправяла обвинения към

...
Китайската тенисистка Шуай Пън отрече да е отправяла обвинения към
Коментари Харесай

Китайската тенисистка Шуай Пън се отрече от думите си |

Китайската тенисистка Шуай Пън отхвърли да е отправяла обвинявания към някого за полово принуждение, упражнено върху нея. Тя съобщи, че обявата, която написа в обществената мрежа Weibo, не е била разбрана вярно.

Безопасността на Шуай Пън се трансформира в дискусионна тематика в тенис обществото в последните седмици след въпросната обява, от която личеше, че упреква някогашен изтъкнат китайски политик в полово посягане.

Впоследствие Пън изчезна от общественото простанство за към три седмици.

" Първо, желая да подчертая нещо доста значимо. Никога не съм казвала или писала, че някой ме е насилил полово. Трябва да изясня това ", съобщи Шуай Пън във видео, оповестено от сингапурската медия Lianhe Zaobao.

Това е първо изявление на тенисистката, в което тя се появява пред камера. Китайката съобщи, че обявата в обществената мрежа Weibo, която по-късно бе отстранена, е била от " персонално естество ".

35-годишната Пън сподели още, че не е била разбрана вярно, само че не даде повече детайлности. Тенисистката добави, че живее в дома си в Пекин, без контрол и не загатна името на политика, който в началото упрекна.

От организация Reuters оповестиха, че не са съумели да се свържат с Шуай Пън за коментар по тематиката.

Женската тенис асоциация (УТА) пък разгласи, че появяването на Пън не отстранява техните терзания за сигурността на състезателката.

" Оставаме непоколебими в апела си за цялостно и почтено следствие, без цензура, по обвиняванията, които тя насочи в полово принуждение и които породиха първичното ни безпокойствие ", се споделя в изказването на УТА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР