Китайската телекомуникационна компания Huawei отчете най-високите си приходи от три

...
Китайската телекомуникационна компания Huawei отчете най-високите си приходи от три
Коментари Харесай

Китайската Huawei твърди, че е прекъснала „обсадата“ със силни продажби

Китайската телекомуникационна компания Huawei регистрира най-високите си доходи от три години, откакто устоя „ бурята “ на проливен дъжд от наказания от Вашингтон.

Най-големият производител на телекомуникационно съоръжение в света, както и водещ производител на смарт телефони, съобщи в петък, че продажбите за цялата година ще бъдат повече от Rmb700bn ($99bn) тази година, с 9% повече от Rmb642,3bn през 2022 година Компанията не сподели дава по-подробни резултати от приходите.

Базираната в Шенжен Huawei, ръководена от създателя Рен Джънфей, е в основата на напрежението сред Съединени американски щати и Китай от няколко години на фона на убеждението на Вашингтон, че компанията съставлява риск за националната сигурност, произлизащ от хипотетични държавни и военни връзки.

Въпреки че приходите й за 2023 година са с 20 % под пика през 2020 година, в петък компанията сподели оптимистичен звук. „ След години упорита работа успяхме да устоим на бурята. И в този момент съвсем се върнахме в верния път “, сподели ръководителя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР