Китайската технологична компания Huawei разработва платформа за умен транспорт, която

...
Китайската технологична компания Huawei разработва платформа за умен транспорт, която
Коментари Харесай

Huawei създава платформа за умен транспорт

Китайската софтуерна компания Huawei създава платформа за " интелигентен превоз ", която въз основата на разбор на огромен размер данни, като да вземем за пример положението на автомобила и навиците на водача, ще основава заоблачен двойник на водачите и техните коли, съобщи ТАСС.

Huawei показа създаването си на интернационалното ревю за компютърни технологии CeBIT в Хановер.

Платформата OceanConnect ще оказва помощ на международните автомобилостроители при оптимизацията на работата им и ще дава рекомендации при разпределението на цифровото наличие във вградените в модерни коли мултимедийни системи, а също по този начин при стартирането на избрани услуги.

Тя ще бъде интегрирана с към този момент съществуващите системи, с цел да може колите да взаимодействат между тях и с околната среда.

Huawei  вече има съглашение с френския автомобилостроителен тръст PSA, притежател на марките Peugeot, Citroen и Opel, за потребление на платформата при кросоувърите DS 7 Crossback. Обсъжда се и съдействие с китайски автомобилостроители.

CeBIT се организира в Хановер всяка година от 1986 и е най-голямата в света платформа за показване и внедряване на най-новите осведомителни и телекомуникационни технологии и програмно обезпечаване в разнообразни области. В ревюто вземат участие предприемачи, икономисти, компютърни експерти, политици и издатели. Тази година се включиха към 2800 изложители от към 70 страни.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР