Китайската Tecno Mobile, която е дъщерна компания на Transsion Holdings,

...
Китайската Tecno Mobile, която е дъщерна компания на Transsion Holdings,
Коментари Харесай

10-инчовият сгъваем смартфон Tecno Phantom Vision V може да замени таблета


Китайската Tecno Mobile , която е дъщерна компания на Transsion Holdings, показа сгъваемия смарт телефон с еластичен екран Tecno Phantom Vision V , който елементарно се побира в джоба в сгънато положение, само че може да размени таблетите в разгънато положение.

Преди време същата компания показа смарт телефон с първата прибираща се портретна камера, а в този момент Tecno продължава да удивлява с новаторски решения.

Когато е прегънат, мобилният телефон Tecno Phantom Vision V наподобява като елементарен сгъваем смарт телефон. Отпред има общоприет екран, а на гърба – тройна камера плюс дребен спомагателен екран, на който се демонстрират уведомленията и часа .



Основният екран е ситуиран от вътрешната страна, само че смарт телефонът единствено на пръв взор наподобява на и. Дисплеят на това устройство е прегънат на три и може да се разтегне до диагонал от 10,1 инча. Това е по този начин, тъй като вътрешният и външният екран са едно цяло: когато смарт телефонът е прегънат на три, част от екрана се намира извън, а когато смарт телефонът е изцяло разгънат, цялата повърхнина образува един общ екран отвътре .

Иновативното в тази ситуация е, че екранът е формиран от 11 функционални пласта, което му придава еластичност и устойчивост. Корпусът е изработен от исполин от „ аерокосмически клас “, тъй че е извънредно здрав и доста лек.

Tecno не посочи дали новаторският сгъваем смарт телефон Tecno Phantom Vision V ще излезе на пазара или това е единствено концептуален модели

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР