Китайската марка LynkCo, която е собственост на концерна Geely, излиза

...
Китайската марка LynkCo, която е собственост на концерна Geely, излиза
Коментари Харесай

Китайци ще предлагат Европа автомобили, които не може да се купят

Китайската марка LynkCo, която е благосъстоятелност на концерна Geely, излиза на европейския пазар, само че нейните модели няма да може да се купуват, а ще се взимат под дълготрайна аренда. Това разкри пред Automotive News Europe ръководещият шеф на компанията Ален Висер.
За разлика от съперниците си, LynkCo няма да построява дилърска мрежа, а ще предложения клиентите си в онлайн-магазини. Автомобилите ще се оферират против 500 евро на месец, като договорът ще може да бъде преустановен във всеки един миг. На по-късен стадий ще се оферират и коли на остаряло, като цената на тяхната аренда ще е по-ниска.


Първият модел на марката ще бъде хибридният кросоувър " 01 ", който е построен на платформата на Volvo XC40. Европейците ще получат достъп до него напролет на 2020 година Няколко месеца по-късно ще излезе и втори модел от този клас - " 02 ".
Висер разкри, че при щета на автомобила по време на арендата му, разноските ще бъдат поети от производителя. Затова, бизнес-концепцията на LynkCo се отличава коренно от тази на другите компании. " Колкото повече наши коли се нуждаят от ремонт, толкоз по-малко доходи ще получаваме ", изясни топ-мениджърът.
Първият магазин на LynkCo в Европа ще бъде отворен в Амстердам, а по-късно ще го последват Белгия, Швеция и Финландия. След двата кросоувъра ще излезе и седан " 03 ", който към този момент се предлага на китайския пазар.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР