Китайската корпорация Xiaomi продължава да руши мита, че добрата и

...
Китайската корпорация Xiaomi продължава да руши мита, че добрата и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Digital Thermometer: цифров термометър с цена $3

Китайската корпорация Xiaomi продължава да разрушава мита, че положителната и качествена електроника би трябвало да коства скъпо.
Xiaomi публично показа своя нов дигитален термометър Xiaomi Mi Digital Thermometer за премерване температурата на тялото с акуратност до 1 десета от градуса. Продажбите стартираха в Китай при цена едвам 19,9 юана или към $3,17 по днешния курс.

Производителят акцентира, че новият термометър не съдържа живак, тъй като е напълно дигитален. Устройство без терзания може да се употребява за мерене температурата на дребни деца. Термометърът е изработен от медицински материали, които унищожават бактериите. Температурата се изобразява на 18,8 милиметровия LCD екран.



Xiaomi Mi Digital Thermometer демонстрира температурата в градуси Целзий и явно ще се продава и в Европа. Точността на премерване е 0,1°C (CFDA), а температурният диапазон е от 35°C до 39°C .

Xiaomi твърди, че устройството с цена едвам $3 няма аналога на пазара. Xiaomi Mi Digital Thermometer е основан благодарение на подписаните с редица компании контракти, които желаят да създадат света малко по-добър.

Продажбите на Xiaomi Mi Digital Thermometer стартират в началото в Китай на 3 април тази година. Устройството ще се предлага и във фирмения онлайн магазин на компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР