Китайската компания Yanfeng Automotive Interiors официално откри новия си завод

...
Китайската компания Yanfeng Automotive Interiors официално откри новия си завод
Коментари Харесай

Китайски гигант в производството на авточасти отваря завод и 800 работни места в Сърбия

Китайската компания Yanfeng Automotive Interiors публично откри новия си цех в Крагуевац, централна Сърбия, написа SeeNews.

Фабриката е с повърхност от 18 500 квадратни метра. В нея ще работят 200 чиновници, се показва в изказване на градската администрация на Крагуевац.

Плановете на Yanfeng са да усили броя на чиновниците в завода до 800 души, като това би трябвало да стане до 2023 година, съобщи шефът на завода Милан Радович на церемонията по встъпването в служба.

" Първата индустриална линия е конфигурирана, втората е доставена, а третата и четвъртата ще дойдат до месец април ", сподели от своя страна президентът на Сърбия Александър Вучич в настрана прессъобщение.

Китайската компания стартира строителството на фабриката през септември. Предприятието е ситуирано в зоната за свободна търговия в Сумадия, покрай Крагуевац.

Китайската Yanfeng има към 110 индустриални предприятия и механически центрове в 20 страни. Компанията е шеф на от 33 000 чиновници в международен мащаб.

Yanfeng е международен снабдител на интериорно съоръжение за автомобилната промишленост. Фирмата е основана в Шанхай. По данни на компанията тя има годишен оборот от към 8,8 милиарда щатски $ и е един от 50-е най-големи снабдители в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР