Китайската компания Vivo, която заедно с Oppo и OnePlus е

...
Китайската компания Vivo, която заедно с Oppo и OnePlus е
Коментари Харесай

4000 mAh за 13 минути - Vivo представи свръхбързото зареждане Super FlashCharge с мощност 120 W

Китайската компания Vivo, която дружно с Oppo и OnePlus е част от конгломерата BBK Electronics, анонсира новото потомство на своята фирмена технология Super FlashCharge за извънредно бързо зареждане на смарт телефоните, при която се обезпечава зарядна мощ 120 W. Това е над двойно повече от всички известни към сегашен ден технологии за бързо зареждане на другите производители, които нормално оферират по към 45-50 W зарядна мощ. Това е и доста повече от 100 W – мощността на новата технология за бързо зареждане на Xiaomi.

Благодарение на високата зарядна мощ, акумулаторната батерия на смарт телефон с потенциал 4000 mAh се зарежда със скорост 2,38% за 14 секунди. Пълното, 100% зареждане на 4000 mAh батерия става за 13 минути . Зареждането до 50% се реализира за 5 минути.

Компанията показа и малко видео, демонстриращо доста бързото зареждане на смарт телефон първообраз на Vivo, благодарение на новото 120 W зареждане Super FlashCharge.
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/06/Vivo.mp4
Засега това е всичката информация на компанията по отношение на свръхбързото зареждане Vivo Super FlashCharge. Китайският производител даде обещание да разгласи всички детайлности на 26 юли по време на събитието MWC 2019, което тази година ще протече в Шанхай. В същия ден Vivo даде обещание да показа собствен смарт телефон с поддръжката на 5G мрежите, който ще поддържа новата технология за бързо зареждане Super FlashCharge. Очаква се това да е точно обявената през днешния ден нова технология за свръхбързо зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР