Китайската компания разширява ускорено пазарното си присъствиеМагазинът на Xiaomi в

...
Китайската компания разширява ускорено пазарното си присъствиеМагазинът на Xiaomi в
Коментари Харесай

Xiaomi отвори първия си магазин на Балканите

Китайската компания уголемява ускорено пазарното си наличие

Магазинът на Xiaomi в Истанбул се радва на голям интерес измежду турските консуматори

Експанзията на китайския производител на смарт телефони Xiaomi доближи и Балканите. Компанията, която е в Топ 5 на международния пазар, отвори първия си магазин в района – в турския Истанбул, най-многолюдния град на Балканския полуостров.

Xiaomi означи взривен растеж от 747% на облагата си през второто тримесечие. Успехът на компанията се изяснява с нападателната политика за разширение на магазинната мрежа – всеки месец Xiaomi отваря десетки магазини в разнообразни страни по света.

Наскоро китайският водач откри магазини в Унгария, Австрия и Филипините. Преди броени дни компанията откри наличие и в 15-милионния Истанбул, Турция. Обектът се намира в комерсиалния център Vadistanbul и към този момент притегля голям брой клиенти.
още по тематиката
Според обява на Engadget, турските почитатели на Xiaomi се редят на опашки за покупка на смарт телефони Xiaomi Mi 8 и Xiaomi Mi A2, смарт-гривни Xiaomi Mi Band 3 и други известни артикули на компанията.

В допълнение към електронните джаджи, магазинът на Xiaomi в Истанбул предлага битова техника, почистващи роботи, готварски печки, тв приемници и някои други устройства за дома.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР