Китайската компания Mobvoi представи уникален смарт часовник с два дисплея.Това

...
Китайската компания Mobvoi представи уникален смарт часовник с два дисплея.Това
Коментари Харесай

Ticwatch Pro: първият в света смарт часовник с два дисплея

Китайската компания Mobvoi показа неповторим смарт часовник с два екрана.
Това е Ticwatch Pro , в който върху цветния OLED екран е сложена транспарантна монохромна матрица, която не пречи на показваното от втория главен екран исображение.



Ticwatch Pro употребява операционната система Wear OS и има железен корпус. За взаимоотношение с интерфейса се употребява цветния екран. Когато часовникът не се употребява интензивно се задейства монохромния екран. В този режим устройството непрестанно демонстрира прогнозата, времето, датата, пулса и заряда на акумулаторната батерия.



При покачване на китката, автоматизирано се задейства OLED дисплеят с Wear OS и всички смарт благоприятни условия на системата. В разбъркан режим времето на самостоятелна работа е два дни с едно зареждане. При активирането на режима Essential Mode, в който работи единствено черно белия екран, самостоятелното време доближава 30 дни.



В останалото Ticwatch Pro не се разграничава от другите смарт часовници с Wear OS. Производителят не заяви подробните механически характерности. Но е известно, че имат NFC модул за възнаграждение на покупките.

Продажбите на смарт часовника Ticwatch Pro са оповестени за това лято при цена $299 . Устройството има всички шансове да стане шлагер на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР