Китайската компания Huawei се подготвя за анонса на своите нови

...
Китайската компания Huawei се подготвя за анонса на своите нови
Коментари Харесай

Изтекоха характеристиките и датата на анонса на Huawei P30 Lite, P30 и P30 Pro

Китайската компания Huawei се приготвя за анонса на своите нови топ смарт телефони от серията P30. Днес уеб порталът GizmoChina разгласява хипотетичните механически характерности и датата на анонса на на младшия модел във семейството – P30 Lite.



Кодовото име на смарт телефона Huawei P30 Lite е MAR-AL00 или MAR-LX1M според от региона, където ще се продава. Очаква се мобилното устройство да има 6-инчов IPS екран с Full HD+ резолюция. Предната камера ще бъде сложена в дребния капкообразен разрез на екрана, а скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде ситуиран на гърба на телефона. Основната камера ще бъде тройна.

Според тази информация, ще се употребява системата върху чипа Kirin 710. Резолюцията на трите фотосензора на главната камера е надлежно 20, 16 и 2 мегапиксела. Анонсът се чака да се състои в края на месец февруари или в самото начало на март. В някои райони устройството ще се продава под името Huawei Nova 4e .

Старшите модели Huawei P30 и P30 Pro , най-вероятно ще имат OLED екрани с размер на диагонала 6,1 и 6,5 инча. В тези телефони ще се употребява най-мощната SoC на Huawei – Kirin 980. Скенерите за пръстови отпечатъци ще бъдат вградени в екраните на екраните. Единият от фотосензорите ще бъде 3D ToF, нужен за работата на приложенията за допълнена и виртуална действителност. P30 Pro се чака да има десетократно оптично нарастване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР