Китайската компания Хуауей (Huawei) отложи за септември пускането на пазара

...
Китайската компания Хуауей (Huawei) отложи за септември пускането на пазара
Коментари Харесай

Хуауей отложи пускането на смартфона със сгъваем екран

Китайската компания " Хуауей " (Huawei) отсрочи за септември стартирането на пазара на смарт телефона " Мейт Екс " (Mate X) със сгъваем екран, написа в. " Уолстрийт джърнъл ", базирайки се на старши вицепрезидента на компанията Винсънт Пенг и представен от Българска телеграфна агенция.

Компанията е взела това решение, с цел да усъвършенства качествата на сгъващия се екран, който е най-сложният съставен елемент на телефона от софтуерна позиция, уточни Пенг пред изданието.

По думите му сега се вършат всестранни проби на устройството.

Китайската компания си е извадила поучения от несполучливия опит на южнокорейската група " Самсунг " (Samsung), която трябваше да отсрочи началото на продажбите на своя смарт телефон със сгъваем екран " Галакси фолд " (Galaxy Fold) поради проблеми с екрана. Пенг разясни, че забавянето не е обвързвано с проблемите на " Хуауей " в Съединени американски щати.

Технологичният колос бе включен в " черния лист " на комерсиалното министерство на Съединени американски щати като компания, " въвлечена в активност, противоречаща на националната сигурност на Съединени американски щати и на техните външнополитически ползи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР